سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

درد گران هزینه‌های دندانپزشکی روی شانه‌های بازنشستگان| هزینه‌های دندانپزشکی مشمول بیمه تکمیلی نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۶۹۱۳۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
درد گران هزینه‌های دندانپزشکی روی شانه‌های بازنشستگان| هزینه‌های دندانپزشکی مشمول بیمه تکمیلی نمی‌شود
در حال حاضر سطح درآمد بازنشستگان، پاسخگوی تعرفه‌های موجود دندانپزشکی نیست و شاید ازهمین رو است که بیشتر شهروندان رغبتی به مراجعه برای معاینه و جلوگیری از پوسیدگی دندان‌های خود نشان نمی‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، آنچه این روز‌ها درد دندان را مضاعف کرده هزینه‌های بسیار زیاد آن است، فرد از یک سو باید درد بی‌طاقت دندان درد را تحمل کند و از سوی دیگر هزینه‌های سرسام‌آوری که با دخل و خرج او همخوانی ندارد را تامین کند.

حال در این اوضاع برخی از مردم به ناچار مجبورند درد دندان را تحمل کنند و با آن دست و پنجه نرم کنند، چرا که هزینه‌های پر کردن و عصب‌کشی بسیار زیاد است و برخی از اقشار جامعه مخصوصا طیف بازنشستگان را با مشکل مواجه کرده است.

حمید قاسمی که بازنشسته‌ی کارگری است با انتقاد از تعرفه‌های سنگین خدمات دندانپزشکی می‌گوید: یک بازنشسته با حداقل حقوق چطور می‌تواند این تعرفه‌ها را پرداخت کند؛ یک ماه حقوق بازنشسته پول ترمیم دو دندان نمی‌شود!

او اضافه می‌کند: هفته پیش برای درمان دندان‌های همسرم به یک دندانپزشکی مراجعه کردیم؛ در همان جلسه اول، نصف حقوق یک ماه من تمام شد! چرا فکری به حال بازنشستگان نمی‌کنند؟ در سال‌های پیری دندانپزشکی رایگان یک نیاز بسیار واجب است.

شهروند دیگری می گوید: فکری به حال بیمه درمان بازنشستگان تامین اجتماعی هم داشته باشید تعرفه‌های بیمه تکمیلی چگونه محاسبه می‌شود که هیچ یک از هزینه‌های دندانپزشکی را متقبل نمی‌شود؟

در خصوص پیگیری این موضوع با رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی گفتگو می‌کنیم.

دندان، ویزیت و دارو جزو بیمه تکمیلی محسوب نمی‌شود

قربانعلی رمضانی در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه فقط کشیدن و پر کردن دندان در بیمه سازمان تامین اجتماعی رایگان است می‌گوید: دندان، ویزیت و دارو جزو بیمه تکمیلی محسوب نمی‌شود، خدماتِ پرهزینه دندانپزشکی از قبیلِ عصب‌کشی و ترمیم و .. رایگان نیست و این موضوع به این دلیل است که شرکت‌های بیمه گر مبلغ‌های بالایی را برای این موارد تعرفه‌گذاری کرده‌اند که از توان سازمان تامین اجتماعی خارج است.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی ادامه می‌دهد: شرکت‌های بیمه گر مواردی نظیر دندانپزشکی را داخل بیمه درمان نمی آورند و باید جداگانه قرارداد ببندند.

رمضانی بیان می‌کند: تلاش ما این است که این موارد را در قرارداد درمان بیاوریم تا مردم در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی مشکلی نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->